avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

buna ziua,
Mi-a fost ridicat permisul de conducere pe motiv de neacordare prioritate pe trecerea de pietoni.Am depus contestatie insa nu am PV. deoarece am refuzat sa il semnez, motiv pentru care nu l-am primit nici in ziua de azi.Ce se intampla daca se suspenda judecata pe motiv ca nu am PV. trebui sa predau permisul sau astept pana imi vine PV si se reea judecata.

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tomas1973 , utilizator 09:33, 13 Octombrie 2010
permisul trebuie predat si in cazul in care in hotarare nu este mentionat?scrie doar ca se sanctioneaza cu amenda cf.art.101 alin 3 lit. b din OUG 195/2002. Si in cat tim dau hotararea definitiva si irevocabila?
In codul rutier scrie ca retinerea permisului pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni se face conform Art.100 alin 3 lit. b din OUG 195/2002 si nu art.101 alin 3 lit. b din OUG 195/2002.Ce sa inteleg din aceasta sentinta?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
tomas1973, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns judecatorie contraventie Alex280594 Alex280594 Buna seara, in primul rand imi cer scuze daca n-am postat unde trebuia. Pe scurt: In luna Mai (2021), mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Retinere permis necordare prioritate niculaucarmen niculaucarmen a fost incheiat un proces verbal pentru neacordare de prioritate, si s-a retinut permisul de conducere, insa speta este urmatoarea: soferul se afla pe banda 2 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie geomateo geomateo politia rutiera mi-a intocmit un proces verbal de contraventie pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, lasand la o parte faptul ca nu au ... (vezi toată discuția)