avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate a_LEX_andra

Activitate a_LEX_andra

Răspuns la discuția Admitere INM 2013
nu este nici pe intranet.
se va afisa in timp util ;)

ady_bc a scris:

Si_diana a scris:

Unde s-au afisat?? sunt singura care nu vede nimik???? nici macar orarul postat mai sus nu pot sa-l deschid:(( Viitori colegi,ajutooor!!:)


da-mi o adresa de e-mail si iti trimit acolo orarul
componenta grupelor nu apare pe site-ul INM-ului, nu stiu unde s-a afisat


Răspuns la discuția Admitere INM 2013
si orarul pt sapt viitoare
[ link extern ]
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Incepeti luni, acesta este anuntul de pe intranetul inm. Probabil il vor pune si pe site...
Atasez in 10 min si orarul pt sapt viitoare.

"INVITAŢIE


Auditorii de justiţie admişi în sesiunea august – septembrie 2013 sunt invitaţi să participe la deschiderea anului de formare din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, care va avea loc la data de 7 octombrie a.c., ora 10ºº, în Aula INM (etaj I), din Bd. Regina Elisabeta nr. 53, Sector 5, Bucureşti.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului vă adresăm rugămintea de a vă prezenta la sediul Institutului (Aula etaj I), cel târziu la ora 9.30."



Si_diana a scris:

Oare ce s-o intampla cu site-ul INM'ului???Sigur incepem luni?? Anul trecut ,de ex,la 2 zile dupa publicarea rezultatelor finale afisasera si programarile la vizita medicala.....acum,nimic::) stie cineva sigur ca putem depunem actele pt buna reputatie la sediul CSM?Eu nu am reusit sa le depun azi si duminica pornesc spre buc....


Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Avecon a scris:

este un examen care se ia cu determinare, rabdare si caracter, sunt putini cei alesi sa ia din prima si nu inseamna neaparat ca vor fi magistrati mai valorosi decat cei care iau a treia sau chiar a opta oara , cum stiu un caz

sunt de parere ca si cei cu 70 vor avea sansa lor, mai mica este adevarat, dar vor fi mai motivati la ultimele doua probe

probabil va anunta dl Danilet cati au facut 70, cat de curand...

am cumparat ghidurile de rationament si interviu , sosesc maine , raportez de urmare

eu nu pot decat sa urez succes tuturor!




Multa bafta tuturor!

Asa este, sunt sanse si pt cei care au facut 70, dar tb mult efort si concentrare maxima la ultimele 2 probe.
Eu am avut tot 70...dupa ce am transcris gressit mai multe intrebari. Si am intrat... Iar ca mine au fost mai multi. Deci se poate.



Legea taxelor de timbru s-a modificat inca din 15 februarie 2013, odata cu intrarea in vigoare a noului C.proc.civ., iar pentru ordonanta de plata taxa de timbru este de 150 lei.

Krissia a scris:

Scuze dar eu in anul 2013 tot 39 lei am achitat si timbru judiciar de 0,30 lei. Asa a solicitat instanta prin citatie.Cu stima.