avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate asuramyx

Activitate asuramyx

Ce doriti sa spuneti prin suspendarea e cea mai proasta solutie, si care este din punctul dumneavoastra de vedere pedeapsa minima pentru mine si tatal meu luand in vedere circumstantele?Amenda administrativa pot lua numai daca cazut nu ajunge in istanta sau nu pot lua deloc? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Chiar daca o sa primesc amenda administrativa mi se va lua permisul sau se aplica in cazul in care va fi alta decizie luata?
Multumesc pentru raspunsuri.Am citit si eu partea legislativa, intrebarea era daca in astfel de cazuri, cu scoala de soferi facuta si examenul de dat foarte curand se da de obicei condamnare sau amenda administrativa.
Astazi am fost oprit de catre politia rurala in timp ce conduceam masina tatalui meu,cu el in dreapta mea, pe un drum judetean,care este foarte putin circulat,datorita gropilor severe, viteza pe acest drum neputand depasii 30 km/h.Am fost dus la sectia de politie unde am declarat ca am condus fara carnet pentru a ma pregati pentru examenul care il am peste o saptamana.Nici eu nici tatal meu nu am consumat alcool iar aceasta ar fi prima abatere a amandorura.Mi s-a spus ca daca prezint dovezi ca am terminat cursurile scolii de soferi este posibill sa primesc doar o amenda administrativa.Ce parere aveti?Pot da inca de carnet peste o saptamana?Tatal meu ce va pati pentru ca mi-a incredintat masina?Trebuie sa imi iau un avocat de acum?Multumesc anticipat.
Precizez ca nu s-a intamplat nici un accident, si ca am fost oprit datorita unui control de rutina nu deoarece conduceam prost sau periculos pentru ceilalti participanti la trafic,care nu erau,drumul fiind foarte putin circulat.