avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate ritaledi

Activitate ritaledi

fratele s-a preyentat la notar s-a obtinut certificatul de calitate de mostenitor acum 3 ani ,,masa succesorala fiind declsasrata inexistenta. Ulterior fratele vine cu un proces si un testament al mamei , prin care aceasta i-ar fi lasa bunuri viitoare. si-a dat sora în judecata, s-a respins motivul lipsa timbrajului . .Acum supa 3 ani tot amenința ca v-a timbra si v-a cere tot .Este avocat, si spune ca vinde dreptul litigios. Dupa decesul mamei la circa 5-6 luni fratii au mostenit o suma de bani de la bunica lor pe care au au împărțit-o de comun acord in cote parți egale dar prin intermediul altor persoane ,deoarece fratele si-a vindut dreptul dobândit de la fondul proprietatea iar sora le-a împărțit cu alte persoane ,respectiv mandatarii fratelui .El inventeaya ca nu a stiut de existenta testamentului ,samd .minte desigur de îngheață apele ,dar mai exista un testament in care se impart bunurile viitoare jumate jumate intre frati .Repet la data decesului mamei masa succesorala era 0 X-(X-(
mostenirea fiind ulterioara din partea bunicii de mama .Va rog frumos sa ma ajutati pt ca fratele vrea sa ne lase pe drumuri pe minde si sotul meu paraliyat .multumesc mult /
multumesc .
am facut conventie matrimoniala de separare bunuri si partaj . in timpul casatoriei , dupa 22 de ani,mai exact in data de 05.10 .2012 , dupa intrarea in vigoare a noului cod civil,) in care numai eu am lucrat si l+am ținut si pe soțul meu care a avut o pensie modica .,eu venind cu banii in casa . Oricând dovedesc ca am dobândit casa din bani proprii respectiv mostenire, donatie etc . facem si testament unul pt altul pt ca doresc daca mi se intimpla ceva sa nu ramina pe drumuri .Pot copii din afara căsătoriei ai lui in speta ,SA MAI AIBE PRETENȚII s AU CISTIG DE CAUZA,daca s+au luat aceste masuri_ _ SOȚUL NU A AVUT VENITURI DECIT RAREORI. EU ZIC Ca nu se poate sa mai primească nimic ,dar dacă sunt subiectiva- este mai indicat un divort, pa care nu-l doresc? pt protectie? sau sunt suficiente aceste masuri multumesc