avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj, separare de patrimonii ,drepturi copii din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj, separare de patrimonii ,drepturi copii din alta casatoriei

am facut conventie matrimoniala de separare bunuri si partaj . in timpul casatoriei , dupa 22 de ani,mai exact in data de 05.10 .2012 , dupa intrarea in vigoare a noului cod civil,) in care numai eu am lucrat si l+am ținut si pe soțul meu care a avut o pensie modica .,eu venind cu banii in casa . Oricând dovedesc ca am dobândit casa din bani proprii respectiv mostenire, donatie etc . facem si testament unul pt altul pt ca doresc daca mi se intimpla ceva sa nu ramina pe drumuri .Pot copii din afara căsătoriei ai lui in speta ,SA MAI AIBE PRETENȚII s AU CISTIG DE CAUZA,daca s+au luat aceste masuri_ _ SOȚUL NU A AVUT VENITURI DECIT RAREORI. EU ZIC Ca nu se poate sa mai primească nimic ,dar dacă sunt subiectiva- este mai indicat un divort, pa care nu-l doresc? pt protectie? sau sunt suficiente aceste masuri multumesc
Cel mai recent răspuns: ritaledi , utilizator 01:07, 11 Martie 2013
In situatia dvs, copii lui pot mosteni doar bunurile lui proprii.
multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa construiesc o casa mariana v mariana v Sunt casatorita a doua oara , sotul meu are 2 copii dintro casnicie anterioara. Vreau sa construiesc o casa pe terenul meu ( mostenit de la tata ) iar banii ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac acte pe o casa inainte de casatorie? mariana v mariana v Acum 5 ani am construit o casa pe numele surorii mele. Acum doresc sa o trec pe numele meu in anumite conditii. Eu am 2 copii dintr-o casatorie anterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei casatorii ?! ko_ny ko_ny La momentul acesta , sunt executata silit de catre o firma de recuperari ,pentru neplata unui credit , prin poprire pe salariu . Intrebarea mea este : daca ... (vezi toată discuția)