avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters284642

Activitate ContSters284642

Doamna Avlil, pe ce va bazati cand spuneti ca tatal plateste ratele mamei?
Va rog sa va argumentati afirmatia.

Tarkan, ai mare dreptate, dar am invatat ca dreptatea nu o gasesti pe un forum. Povestind cu lux de amanunte aceste aspecte nu faci decat sa te umplii de furie pe buna dreptate.
Iti doresc multa putere sa ti cresti puiutul!
Tarkan, noi nu trebuie sa convingem pe nimeni ca avem dreptate :)

Iti doresc mult succes si tie, si sa lasam justitia, asa cum e ea, sa isi faca treaba.

[ editat de moderator- nu mai citati mesajele carora le raspundeti-pct 2.8 din regulament, multumesc]
Corect, dna avocat Gerberga. Corect ! Unii oameni cred ca un copil are nevoie doar de sandvisuri. In 100 % din cazuri, acei oameni nici nu au copii.

Doamna M_ella2005, va decide instanta conform legilor in vigoare .

Martonze
,Sunt perfect de acord cu Dvs.
Tommy, apreciez atitudinea ta. E bine ca ti ai dat seama ca nimeni nu se cearta aici cu nimeni, ci oamenii isi varsa amarul lor, uneori ajungandu se la discutii mai aprinse,

Cu siguranta voi posta pe site rezolutia data de instanta.
Tommy, nu te acuza nimeni pe tine, fiecare om pe acest site vorbeste din proprie experienta, ghidat de sentimentele pe care i le-au generat procese si nedreptati. Nu mi se pare mult ca un parinte sa plateasca pt copilul sau exact 25 % din venituri, fie ele di de 10000 ron. Nu toti copiii au aceleasi nevoi, iar daca tatal traieste pe picior mare, corect e si familia sa beneficieze, nu? Vorbesc la modul general, va rog nu va mai atacati!
Sunt oameni care se judeca pt 300 ron pensie lunara iar tatii se sustrag si de la aia.

Dar cine suntem noi sa facem curatenie intre oameni ? Lume multa, oameni putini.

Doamnelor, nu e usor sa crestem puiutzii astia, dar crede ti-ma ca vad si la generatia parintilor, au fost mereu astfel de cazuri! iar tatii care au fost magari, acum nici un telefon nu primesc de la copiii lor ! Dupa fapta si rasplata.
incredibil, alex stoica ... incredibil ca exista astfel de caractere ... nu comentez mai mult, fiecare om isi asuma faptele sale si exista un revers.

va doresc putere de viata sa puteti sa mergeti inainte .
Doamnelor si domnilor,

fiecare are dreptul sa ceara ce doreste. unde e lege nu e tocmeala, iar cazurile de divort, cu copii in special, sunt mereu dureroase, indiferent din ce perspectiva privesti, fie financiar, fie emotional. sunt rani care nu se vindeca usor, oamenii reactioneaza manati de orgolii si ajung usor sa se urasca.

mie mi se pare ca un copil nu are nevoie doar de bani de sandvisuri, o mama asigura unui copil o locuinta, caldura sufleteasca si in casa, hrana, rechizite, educatie si TIMP, care stiti si Dvs cat costa. Daca o femeie sta cu copilul cere 10 lei pe ora, si sta, nu ofera nimic din ce am scris mai sus. Asadar, priviti obiectiv cat ofera o mama si cat ofera un tata. oamenii ajung prea usor la divort, iar daca apare un copil, e bine ca fiecare sa isi asume cresterea lui.

multi dau sfaturi(stie ea cine, o avocata) dar eu pot garanta ca dumneaei nu are copii, nu cunoaste indeaproape un astfel de caz si vorbeste din carti. viata pe teren e altceva decat cea din manual.

va voi anunta cum se termina acest proces, iubiti-va mult !
Cporumbel, corect.

Multumesc.