avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate takito

Activitate takito

Răspuns la discuția sechestru cladire neintabulata
eu incerc din 2008 , toate variantele posibile,si de fiecare data mi s-a respins de la Cartea Funciara ; adresa este a unei piete intregi ; am vb cu un executor si mi-a zis ca poate sa vanda si asa , dar si eu la randul meu am dorit acest lucru si nimeni nu a vrut sa imi faca acte fara intabulare , deci fara terenul de sub cladire , nici notarul , nici macar la taxe si impozite nu au dorit sa imi inscrie in baza unei facturi . Deci?
Răspuns la discuția sechestru cladire neintabulata
in registrul de transcriptiuni
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca se poate pune somatie, sechestru pe o cladire pe care nu o pot intabula din anul 2008 , pentru urmatorul motiv: nu detin terenul de sub ea , deci nu mi se accepta cadastrul si implicit intabularea , aceasta fiind respinsa de cei de la cartea funciara de 2 ori ; si totusi am o datorie si executorul mi-a pus somatie; deci cand este vb sa intabuleze nu poate , iar cand avem relatii sa puna somatie poate ..... Poate sa ma execute ? Mentionez ca platesc rol fiscal si cred ca de acolo s-a inspirat ...
Dati-mi un sfat poate v-ati mai confruntat cu asa ceva.
Buna ziua, va rog sa imi dati un sfat : in urma cu ceva timp eu si sotul meu am fost executati silit ; impreuna am avut 4 proprietati . eu nestiind de actul facut de sotul meu, am cerut in instanta partajarea bunurilor intre noi ; judecatoarea de la judec.sectorului 1 a considerat ca cele 4 proprietati aflate si in zone diferite , nu sunt partajabile dandu-i sotului meu toate proprietatile iar mie sulta din partea lui; am considerat ca am fost nedreptatita astfel ca am apelat la Curtea de Apel unde judecatoarea le-a impartit in mod egal : 2 prop.lui si 2 mie +sulta ; intrebarea mea este : care ar fi efectele intoarcerii executarii ? primele doua proprietati au revenit celui cu care sotul meu s-a judecat , iar celelalte doua au fost cumparate de doua pers diferite care probabil sunt considerate persoane de buna credinta . am vreo sansa impotriva celui care l-a executat pe sotul meu in vreun fel ? bineinteles ca sunt alte sume de bani , altfel ar fi decurs licitatia la momentul respectiv ; ma pot indrepta eu pe cale juridica impotriva acestui individ ? Astept sfatul Dvs .