avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru cladire neintabulata
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru cladire neintabulata

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca se poate pune somatie, sechestru pe o cladire pe care nu o pot intabula din anul 2008 , pentru urmatorul motiv: nu detin terenul de sub ea , deci nu mi se accepta cadastrul si implicit intabularea , aceasta fiind respinsa de cei de la cartea funciara de 2 ori ; si totusi am o datorie si executorul mi-a pus somatie; deci cand este vb sa intabuleze nu poate , iar cand avem relatii sa puna somatie poate ..... Poate sa ma execute ? Mentionez ca platesc rol fiscal si cred ca de acolo s-a inspirat ...
Dati-mi un sfat poate v-ati mai confruntat cu asa ceva.
Cel mai recent răspuns: takito , utilizator 15:43, 8 Mai 2013
Unde a inscris executorul somatia? In registrul de transcriptiuni, nu? Sau a deschis el Carte Funciara ?
in registrul de transcriptiuni
Ca sa vanda silit, trebuie sa intabuleze. sa vedem daca executorul va reusi.
eu incerc din 2008 , toate variantele posibile,si de fiecare data mi s-a respins de la Cartea Funciara ; adresa este a unei piete intregi ; am vb cu un executor si mi-a zis ca poate sa vanda si asa , dar si eu la randul meu am dorit acest lucru si nimeni nu a vrut sa imi faca acte fara intabulare , deci fara terenul de sub cladire , nici notarul , nici macar la taxe si impozite nu au dorit sa imi inscrie in baza unei facturi . Deci?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire neintabulata ,vanzare pe factura fiscala catalinnnr catalinnnr Buna ziua, Am urmatoarea speta: Teren + Cladire(spatiu comercial) Teren proprietar Lichidator judiciar pentru societatea X Cladire dobandita in ... (vezi toată discuția)
De pot afla ca un imobil nu are asupra lui sarcini? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu daca in afara de extrasul de carte funciara si intabulare mai exista vreo metoda in a afla daca asupra unui imobil exista sarcini, ... (vezi toată discuția)
Registrul de transcriptiuni gymyforty gymyforty In Registrul de Transcriptiuni se pot inscrie sarcini imobil?....cum se procedeaza? In urma unui proces de partaj au rezultat sarcini ptr un imobil ce nu are ... (vezi toată discuția)