O ultima intrebare catre Dvs ar fi: daca ar fi sa pierd, cat ar costa in medie cheltuielile de judecata si in cat timp ar trebui achitate de la stabilirea unui verdict?
Aveti mai pe larg motivul pentru care va intreb: incercand sa formulez cererea, am sunat la fosta firma sa aflu numarul deciziei de incetare a contractului de munca. Cand stimabilii au auzit ce urmeaza sa fac, mi-au trimis in copie inclusiv un contract de confidentialitate semnat de mine (chipurile, este un acord, nimic altceva, nu stipuleaza ce se intampla daca nu il respect, trebuia intocmit in 2 exemplare dar a fost intocmit numai in 1, in plus datele mele trecute pe acel acord sunt incorecte) si m-au amenintat ca nu voi avea castig de cauza. Acum nu ma intereseaza banii cat sa afle si altii despre ce firma discutam (este o multinationala care tine mult la imagine). Multumesc.
Va multumesc mult, domnule avocat. Exista o formulare precisa? Este mai indicat sa apelez la o casa de avocatura sau ma pot reprezenta singura in instanta?
Am fost fortata sa imi dau demisia in 20 feb cu litera 55b (mai exact, hartuita de multinationala zalauana in care lucram) si acum intentionez sa atac acel act in instanta. In plus, eu am cca 660 ore suplimentare lucrate in cei 2,5 ani cat am stat la ei, ore care nu mi s-au decontat niciodata. Deci urmaresc si recuperarea lor. Cum trebuie sa procedez? Care sunt pasii prin care ii pot da in judecata? Mentionez ca este genul de firma care se fereste de scandaluri, in ciuda numeroaselor abuzuri aplicate angajatilor, pot aduce inclusiv fosti angajati in instanta sa depuna marturie impotriva lor si in plus mi-am extras pe un stick toate email-urile din firma (deci am si informatii confidentiale la mine).
Va multumesc.