buna seara!
mi-am dorit un catel beagle si cautand p net am gasit diverse persoane care detin astfel de catei si le-am trimis mail...o doamna din waterlo belgia mi-a raspuns ca imi poate trimite catelul prin Pet Airways International platind un bilet cu suma de 450 ron..am zis ca e mult si imi gasesc din alta parte dar ea s-a oferit sa ma ajute cu 250ron...deci am trimis 200 prin western union la o adresa din camerun plus cei 2500 p care i-a dat doamna si am luat bilet..pana aiki e ok numai ca am primit un e-mail de la Pet Airways International ca mai trebuie 250 ron nu stiu exact ptr ce...intrebarea mea este daca pot recupera cei 200 ron trimisi?fiindca catelul,am putine sperante ca am sa-l vad
nu are nici un motiv de teama..intre ea si gramada e o sursa de apa si in plus din partea opusa e un damb,o ridicatura de nivel a solului care impiedica eventuala schimbare de directie a vantului...si de obicei aprindeam cnd nu e vant,si ploua...nu mi-ati spus daca exista un risc p plan legislativ...va multumesc
buna ziua
ma numesc emirel sunt din jud suceava...am o gramada (in jur de 500 de kg) de resturi de vegetatie si talaj (rumegus de lemn)rezultat in urma lucrului p care il practic
L-am depozitat p teren proprietate unde il depozitam de obicei si il dadeam foc,..as proceda la fel numai ca acum am o vecina noua care ma ameninta ca imi face reclamatie...care sunt riscurile?...casa ei e situata la aproximativ 100m de gramada si fumul mergein cealalta directi..in sensul vantului...multumesc