avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Adoptie internationala de animale - posibila ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Adoptie internationala de animale - posibila inselaciune?

buna seara!
mi-am dorit un catel beagle si cautand p net am gasit diverse persoane care detin astfel de catei si le-am trimis mail...o doamna din waterlo belgia mi-a raspuns ca imi poate trimite catelul prin Pet Airways International platind un bilet cu suma de 450 ron..am zis ca e mult si imi gasesc din alta parte dar ea s-a oferit sa ma ajute cu 250ron...deci am trimis 200 prin western union la o adresa din camerun plus cei 2500 p care i-a dat doamna si am luat bilet..pana aiki e ok numai ca am primit un e-mail de la Pet Airways International ca mai trebuie 250 ron nu stiu exact ptr ce...intrebarea mea este daca pot recupera cei 200 ron trimisi?fiindca catelul,am putine sperante ca am sa-l vad
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:32, 27 Aprilie 2013
un catel din belgia, compania aeriana din USA, plata in camerun. nu cred ca veti mai putea recupera banii. in cel mai fericit caz veti primi o poza a catelului prin scrisoarea cameruneana.
Este metoda larg raspandita de obtinere foloase injuste
Aveati posibilitatea sa achizitionati exemplar beagle din tara ,vazand anterior pe viu exemplarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune prin internet emiliano zapata emiliano zapata Buna ziua tuturor!As dori sa fiu ajutat si eu intr-o chestiune legata de o inselaciune prin internet: m-am inteles cu o persoana pe care am cunoscut-o pe ... (vezi toată discuția)
Achizitie catel din strainatate, posibila inselaciune cu asigurarea daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , as avea o intrebare ; daca am vorbit prin email cu o persoana sa imi livreze gratis un catel si eu doar sa ii platesc suma de 50 ron ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)