Am rugat un prieten să transfere, prin Western Union, 4500 E în Germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. Ce pot să fac?
Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca transfer pe western union de pe numele lui pe numele meu pe Germania(noi suntem in belgia)la suma de 4500e . Cand am ajuns in Germania am aflat ca suma era ridicata deja de catre alta persoana.
Cum se poate ridica bani asa fara buletinu meu?
Vreau sa dau banca in judecata am castig de cauza?
Care este procedura pentru a afla ce trebuie sa fac in situatia asta?
Decamdata sunt un pagubitu nu stiu ce sa fac.
Bună ziua, as dori sa știu dacă v-ați rezolvat situația amintita. Motivul pentru care îmi doresc sa știu ce s-a întâmplat e ca și eu am pățit exact la fel...
MariusVlad
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara,
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, ce se poate in aceasta privinta? Nu mi se pare normal ca aceasta platforma sau companie Western Union sa nu-mi asigure banii cu absolut nimic. Ce putem face? Mai ales ca suntem foarte multi in aceasta situatie?
MariusVlad
Utilizator 4din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Pe langa faptul ca este problema politie de a gasi infractorul este si problema Western Union de a te asigura ca are grija de banii tai. Atunci de ce mai platim acele comisionea imense?