avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Țeapă prin Western Union. Cum e posibil ca banii pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Țeapă prin Western Union. Cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva?

Cum pot recupera banii?

Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca altcineva sa ridice banii fără a avea MTCN ȘI fără un act de identitate? Am cheltuit și 200 euro sa ajung sa ma întâlnesc iar când am ajuns teapa! Am intrat pe sait la Western și am verificat MTCN și banii erau ridicați cu adevărat ! Cum dr e posibil așa ceva? La ce au mai înființat acest model de transfer dacă este așa vulnerabil??
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 14:21, 8 Octombrie 2018
Daca ne adunăm mai multi avem poate șansa să ne recuperăm banii. Și eu am pățit exact la fel.
Faceti plangere la Politie, dar nu cred ca va veti recupera banii.
Ati solicitat un punct de vedere de Western Union?
Daca a ridicat altcineva banii, ar trebui sa va despagubeasca.
Credeti ca va despagubi? Ma indoiesc! Sunt foarte multe cazuri de genul si nimeni nu a primit nimic inapoi. Cunoasteti vreun caz ca si-au primit banii inapoi ca si despagubire?
Nu cunosc, dar asa mi s-ar parea firesc, este culpa lor.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)