avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am rugat un prieten să transfere, prin Western Union, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am rugat un prieten să transfere, prin Western Union, 4500 E în Germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. Ce pot să fac?

Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca transfer pe western union de pe numele lui pe numele meu pe Germania(noi suntem in belgia)la suma de 4500e . Cand am ajuns in Germania am aflat ca suma era ridicata deja de catre alta persoana.
Cum se poate ridica bani asa fara buletinu meu?
Vreau sa dau banca in judecata am castig de cauza?
Care este procedura pentru a afla ce trebuie sa fac in situatia asta?
Decamdata sunt un pagubitu nu stiu ce sa fac.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cflorin39 , utilizator 07:33, 1 Iunie 2019
Presupun ca dumneavoastra a-ti facut ce a spus pretinsul vanzator al masinii si i-ati trimis o fotografie sau copie dupa ordinul de transfer. La western uniunion cat si la alte firme de acest gen, banii se ridica in baza unui cod inscris pe acel ordin si care se presupune ca e stiut numai de expeditor si destinatar. Dexi cel ce v-a pacalit, intrand in posesia unei copii a ordinului, a putut ridica banii in baza respectivului cod. E o teapa frecvent practicata, cand se pun la vanzare masini tentante la pret mic si se invoca diferite metode pentri a face un transfer de bani pe numele tau in tara respectiva,.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)