avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am rugat un prieten să transfere, prin Western Union, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am rugat un prieten să transfere, prin Western Union, 4500 E în Germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. Ce pot să fac?

Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca transfer pe western union de pe numele lui pe numele meu pe Germania(noi suntem in belgia)la suma de 4500e . Cand am ajuns in Germania am aflat ca suma era ridicata deja de catre alta persoana.
Cum se poate ridica bani asa fara buletinu meu?
Vreau sa dau banca in judecata am castig de cauza?
Care este procedura pentru a afla ce trebuie sa fac in situatia asta?
Decamdata sunt un pagubitu nu stiu ce sa fac.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cflorin39 , utilizator 07:33, 1 Iunie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o teapa veche de cand lumea. Ma mira ca - dupa atatia ani - mai exista fraieri (ca sa folosesc un cuvant bland), care mai pun botu' la asa ceva. N-ai NICIO SANSA sa-ti recuperezi banii, nici tu si nici ceilalti care va vaietati pe-aici. Daca prostia ar durea...
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
Radutz, utilizator
@MariusVlad Omule, NU te-a fraudat WU, te-ai "autofraudat" cand ai bus botu' la o tzeapa pe care pana si copiii de gradinita o cunosc! WU n-are nicio vina ca, orbit de chilipirul cumpararii unei masini la superpret...ai cazut penibil in plasa! Exista materiale in presa si pe internet...cata frunza si cata iarba...despre aceste tzepe. De, daca nu citesti...
@Dariusiulius De unde si pana unde "fraudele western union"? Cu ce sunt astia vinovati daca fraierii - ca tine - cad in plasa? Fraudele sunt organizate de indivizi specializati in asa ceva, care speculeaza lacomia voastra. WU n-are nicio vina, deoarece - cum vi s-a mai spus - NU E OBLIGATORIU sa se prezinte un buletin la retragere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunt ca tot romanul impartial
...S P L E N D I D !!!
Dati in judecata direct firma de unde a ti pus banii,cu specificare ca este WU.

Alte discuții în legătură

Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)