buna ziua am o problema mareeee....astazi m-à oprit un echipaj de la politia rutiera in trafic si mi-a retinut actele si placutele de inmatriculare de la masina , pe motiv ca nu am asigurare valabila pe teritoriul romaniei, mi-au mai turnat si o amenda de 1000 lei...ce as putea sa fac sa imi recuperez actele ? as putea sa fac contestatie la procesul verbal ? orice ??multumesc anticipat
buna ziua , am fost "detasat " in olanda de catre o firma romana, care in romania nu produce nimic , nu are punct de lucru nimic, se ocupa doar cu recrutarea personalului si ii trimite in olanda sa munceasca la cate firme ce au nevoie. Se plateste la ora undeva la 5 euro?ora , pauzele nu sunt platite, platesti de asemenea cazarea si mancarea din banii tai , efectiv diurna lipseste cu desavarsire, este o doamna care ne face curatenie si mancare ,contrar vointei nostre. Ce as putea face? Ni se clatesc ochii cu niste contract e de munca si acte aditionale de detasare , facute in gara, de care ma indoiec ca sunt inregistrate undeva ....si daca soliciti desfacerea contractului ti se impun taxe administrative dupa bunul plac...200/250/300euro/....Chiria e 160 euro pe luna iar mancarea 200euro ....360 de euro pierduti aiure ...iar de program de 8 ore nici nu se poate vorbi ...lejer 12 ore pe zi ...va multumesc anticipat#-o