avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere numere Anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere numere Anglia

buna ziua am o problema mareeee....astazi m-à oprit un echipaj de la politia rutiera in trafic si mi-a retinut actele si placutele de inmatriculare de la masina , pe motiv ca nu am asigurare valabila pe teritoriul romaniei, mi-au mai turnat si o amenda de 1000 lei...ce as putea sa fac sa imi recuperez actele ? as putea sa fac contestatie la procesul verbal ? orice ??multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 13:23, 5 Iunie 2014
păi aveți asigurare valabilă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o masina inmatriculata in uk si in urma cu 3 zile ... Crstian86 Crstian86 Buna ziua. Am o masina inmatriculata in UK si in urma cu 3 zile in urma unui control in trafic in Bucuresti am fost oprit pentru verificarea actelor. Agentul ... (vezi toată discuția)
Retinere placute + certificat de inmatriculare marius213 marius213 Buna ziua, Pe data de 20.10.2016 am fost oprit de un echipaj de politie rutiera in timp ce eu ma deplasam cu masina de la servici spre casa. ... (vezi toată discuția)
Temei excludere despagubire pentru rca expirat pagubit. adiardelean77 adiardelean77 Masina mea cu rca expirat a fost avariata de o masina cu rca valabil, in timp ce circulam pe un drum public. Vinovat este soferul cu rca valabil, conform ... (vezi toată discuția)