Pentru reconstatare voi face o cerere.Am rugamintea daca cunoasteti legea asigurarilor (nr, punctul din lege) pe care sa-l scriu in cerere pentru a demonstra ca asiguratorul are aceasta obligatie pe care nu o respecta.Mentionez ca telefonic am solicitat reonstatarea.Multumesc.
Am asigurare Full casco fara fransiza . Am avut un incident , am fost cu masina la constatarea daunelor din care au rezultat bara fata si grila barii. In aceasi zi am fost la service la reprezentanta pentru reconstatare din care au rezultate si alte piese : niste suporti si cele doua radiatoare de apa si aer contitionat cei de la service au trimis pozele catre asigurator iar, acesta a aprobat toate piese inafara de radiatoare motivul fiind ca ei din pozele trimise de la service nu vad rostul de a le inlocuii acestea fiind unul indoit foarte rau iar celalalt lovit. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a obtine aceasta aprobare. Inspectorul care se ocupa de dosarul masinii nu poti vorbi cu el fata in fata nici la telefon doar prin mail. Pentru ca masina sta de o saptamana jumate in service iar inspectorul nu imi aproba toate piese i-am facut o reclamatie la sediul din Bd. Dacia.
Interventie moderator: Pe forum discutam probleme de principiu, fara a personaliza nume proprii(firme,marci,persoane)