avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate katal1n

Activitate katal1n

primesc si eu un raspuns de la cineva ?
patrascu razvan a scris:

Există şi această posibilitate dar în general societăţile de asigurări scot cam greu banii la conciliere amiabilă înainte de a se finaliza procesul şi despăgubirea nu o să fie justă.

referitor la acest caz, dupa ce dosarul meu a fost clasat, am primit acum o chemare in instanta de la spitalul unde a fost internata victima cum ca as avea de platit spitalizarea acestuia, mentionez ca am fost cu victima la sediul de Daune al RCA-ului si am deschis un dosar pentru despagubire. Eu ce pot face in acest caz ?
Pai si RCA-ul nu poate sa ii dea banii care acesta ii cere ca sa isi retraga plangerea ?
pai nu este chiar asa de simplu. victima nu a fost accidentata rau..i-am spart capul...a avut 3 copci...si vrea 70 mil. eu nu o sa=i dau niciodata suma asta
Nu exista un termen anume pentru clasare ? Sau orice altceva ?
Buna seara ! Am si eu o nelamurire si as vrea sa primesc niste raspunsuri de la cineva care stie ce zice. Acum 1 an de zile, mai exact 1 an si 1 saptamana am accidentat un pieton pe trecere din vina mea recunosc ca nu l-am observat, si de atunci tot merg pe prelungire de dovada. Nu am primit nimic de la judecatorie sau de la alta institutie. Ce se intampla cu dosarul ?