Buna seara ! Am si eu o nelamurire si as vrea sa primesc niste raspunsuri de la cineva care stie ce zice. Acum 1 an de zile, mai exact 1 an si 1 saptamana am accidentat un pieton pe trecere din vina mea recunosc ca nu l-am observat, si de atunci tot merg pe prelungire de dovada. Nu am primit nimic de la judecatorie sau de la alta institutie. Ce se intampla cu dosarul ?
Mergeti la politie si solicitati sa va comunice stadiul dosarului ,Solicitati urgentarea solutionarii daca aveti interes ,insa in astfel de cazuri nu aveti de ce sa va grabiti. Pastrati dovada ca la judecata va fi anulat permisul. In general cercetarea penala dureaza foarte mult .
Astfel de dosare dureaza de obicei,se fac expertize, se audiaza martori,indicat pentru dvs ar fi sa va impacati cu victima daca are pretentii rezonabile si se termina totul.
pai nu este chiar asa de simplu. victima nu a fost accidentata rau..i-am spart capul...a avut 3 copci...si vrea 70 mil. eu nu o sa=i dau niciodata suma asta
Eu am accidentat o persoana care nu a traversat pe trecere si firma de asigurari i-a oferit 40000 ron si eu o suma lunara de 500 de ron timp de 3 ani si nu a acceptat..7000 ron e foarte putin in cazul dvs,eu nu as sta pe ganduri...bafta!