avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala accident auto - tergiversare dosar?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala accident auto - tergiversare dosar?

Buna seara ! Am si eu o nelamurire si as vrea sa primesc niste raspunsuri de la cineva care stie ce zice. Acum 1 an de zile, mai exact 1 an si 1 saptamana am accidentat un pieton pe trecere din vina mea recunosc ca nu l-am observat, si de atunci tot merg pe prelungire de dovada. Nu am primit nimic de la judecatorie sau de la alta institutie. Ce se intampla cu dosarul ?
Cel mai recent răspuns: katal1n , utilizator 17:38, 28 Aprilie 2015
primesc si eu un raspuns de la cineva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele unui accident - persoana pe trecerea de pietoni. alexandru_cc2 alexandru_cc2 in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta cu un accident rutier blackang3l24 blackang3l24 buna seara ..imi pare rau daca deranjez dar m`am lovit de o problema a carui rezultat nu il stiu..sa va explic mai detaliat. zilele trecute am avut un accident ... (vezi toată discuția)