avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala accident auto - tergiversare dosar?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala accident auto - tergiversare dosar?

Buna seara ! Am si eu o nelamurire si as vrea sa primesc niste raspunsuri de la cineva care stie ce zice. Acum 1 an de zile, mai exact 1 an si 1 saptamana am accidentat un pieton pe trecere din vina mea recunosc ca nu l-am observat, si de atunci tot merg pe prelungire de dovada. Nu am primit nimic de la judecatorie sau de la alta institutie. Ce se intampla cu dosarul ?
Cel mai recent răspuns: katal1n , utilizator 17:38, 28 Aprilie 2015
Daca nu va impacati cu victima si aceasta are peste 10 zile de ingrijiri medicale se va atrage raspunderea dvs penala, riscati sa fiti condamnat,sa aveti cazier si sa vi se anuleze permisul, despagubirile o sa fie platite de societatea de asigurari unde aveti polita RCA.
Pai si RCA-ul nu poate sa ii dea banii care acesta ii cere ca sa isi retraga plangerea ?
Există şi această posibilitate dar în general societăţile de asigurări scot cam greu banii la conciliere amiabilă înainte de a se finaliza procesul şi despăgubirea nu o să fie justă.
intr-un accident cu dosar de cercetare penala, victima fiind spitalizata 3 zile, iar masina avariata total, care este procedura?
cum si cand imi pot recupera banii de la RCA?
patrascu razvan a scris:

Există şi această posibilitate dar în general societăţile de asigurări scot cam greu banii la conciliere amiabilă înainte de a se finaliza procesul şi despăgubirea nu o să fie justă.

referitor la acest caz, dupa ce dosarul meu a fost clasat, am primit acum o chemare in instanta de la spitalul unde a fost internata victima cum ca as avea de platit spitalizarea acestuia, mentionez ca am fost cu victima la sediul de Daune al RCA-ului si am deschis un dosar pentru despagubire. Eu ce pot face in acest caz ?

Alte discuții în legătură

Consecintele unui accident - persoana pe trecerea de pietoni. alexandru_cc2 alexandru_cc2 in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta cu un accident rutier blackang3l24 blackang3l24 buna seara ..imi pare rau daca deranjez dar m`am lovit de o problema a carui rezultat nu il stiu..sa va explic mai detaliat. zilele trecute am avut un accident ... (vezi toată discuția)