Oameni buni,ajutati-ma !!Am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumpare chiosc..L-am achitat integral(eu l-am cumparat pt amplasamentul lui) la notar specificandu-se ca d-na urma sa vina cu certificatul de urbanism si contractul de lumina pt a se finaliza tranzactia.Surpriza d-na numai vine..Notara ma trimite la executor,,ii trm o notificare in care e specificata data ,ora zi ,,,Dna iar nu vine..Notara imi da incheierea si acum urmeaza balamucul.Dnul executor spune ca eu de fapt am doar chioscul pe care il pot lua de acolo daca nu de buna voie silit..Dar ce sa fac cu el??Eu am platit un pret mare pe el pt amp[lasamentul lui...Ea maine cu banii de la mine sa duce si isi ia 5 chioscuri.......Ce ma fac oameni buni??Chiar si cu act notarial fenteaza legea??Am avut incredere in acest act...Ea si-a asumat o obligatie in scris pe care nu a respectato,nu???Asa putem face toti??/Chiar si cu act notarial sa pierzi>>??Ce legi avem noi de hraneste inselaciunea??E incredibil..Eu ce sa fac cu chioscul propriu zis daca nu pot exercita pe locul unde este amplasat??Sa il dau la fiare vechi???Chiar nu exista nicio lege si de partea celor pacaliti???:?Va multumesc