avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiune bilaterala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiune bilaterala

Oameni buni,ajutati-ma !!Am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumpare chiosc..L-am achitat integral(eu l-am cumparat pt amplasamentul lui) la notar specificandu-se ca d-na urma sa vina cu certificatul de urbanism si contractul de lumina pt a se finaliza tranzactia.Surpriza d-na numai vine..Notara ma trimite la executor,,ii trm o notificare in care e specificata data ,ora zi ,,,Dna iar nu vine..Notara imi da incheierea si acum urmeaza balamucul.Dnul executor spune ca eu de fapt am doar chioscul pe care il pot lua de acolo daca nu de buna voie silit..Dar ce sa fac cu el??Eu am platit un pret mare pe el pt amp[lasamentul lui...Ea maine cu banii de la mine sa duce si isi ia 5 chioscuri.......Ce ma fac oameni buni??Chiar si cu act notarial fenteaza legea??Am avut incredere in acest act...Ea si-a asumat o obligatie in scris pe care nu a respectato,nu???Asa putem face toti??/Chiar si cu act notarial sa pierzi>>??Ce legi avem noi de hraneste inselaciunea??E incredibil..Eu ce sa fac cu chioscul propriu zis daca nu pot exercita pe locul unde este amplasat??Sa il dau la fiare vechi???Chiar nu exista nicio lege si de partea celor pacaliti???:?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:57, 15 Martie 2013
daca in contract este specificat ca a fost cumparat si tianand cont de locatie puteti cere rezolutiunea contractului pentru impreviziune
DecaLex a scris:

daca in contract este specificat ca a fost cumparat si tianand cont de locatie puteti cere rezolutiunea contractului pentru impreviziune

:hm: Boldarea îmi aparţine.

alberto1111, luaţi contractul şi mergeţi cu el la un avocat. La un civilist bun. Vă va spune ce anume aţi cumpărat şi în ce condiţii. ªi vă va putea spune, în acelaşi timp, ce şanse aveţi.

Aşa, fără textul contractului în faţă, putem doar să emitem supoziţii. Unele, chiar fanteziste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare promisiune de vanzare - cumparare denisa.d. denisa.d. Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Vreau sa achizitionez un apartament. S-a facut promisiunea de vanzare cumparare la notar, specificandu-se un ... (vezi toată discuția)
Bun propriu, modalitati de dobandire in timpul casatoriei ContSters172348 ContSters172348 buna ziua, doresc sa cumpar un apartament fiului meu care este casatorit.Ce forma juridica trebuie sa utilizez pentru ca imobilul sa nu fie supus partajului in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare in familie nerespectat lori_margo lori_margo va rog sa-mi dati ceva sugestii privind o vanzare cumparare intre nepoata si bunici cu urmatoarele mentiuni Este vorba despre un teren scump situat in nordul ... (vezi toată discuția)