avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca Ivan

Activitate Raluca Ivan

Buna seara, ma puteti ajuta si pe mine ? Un student la medicina stomatologica vrea sa se angajeze la un cabinet stomatologic ca sa poata invata meserie cat mai bine . Intrebarea este : pe ce post se poate angaja, tinand cont ca nu detine o diploma de asistent medical ? Va multumesc anticipat pentru raspuns . Cu stima si deosebit respect, Raluca Ivan

marcel.damaschin a scris:

Si de vreti, cum spuneam nu puteti. Dv stiti mai bine ce-i de facut. NUmai ca dv judecati emotional, si-i normal, ceilalti ....rational si....normal. Intr-adevar, asa-i vita la bloc. Cu prea multe dezavantaje. Nimeni nu-i vinovat, dar ceva trebuie schimbat. N-as vrea sa fiu in pielea dv. Foarte delicat. Sunteti condamnata si total nevinovata. Suferiti si inghititi. Pana cand? E greu de spus....Dumnezeu sa v-ajute, daca vecinii nu pot. Sunt situatii in care orice lege-i depasita....
[/quote

Mulțumesc pentru încurajări . Va doresc o zi și o săptămâna minunata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
marcel.damaschin a scris:

Cine-i partea vatamata aici? O persoana, ori Asociatia? Problema cu internarea in azil nu-i asa simpla. In cele "de stat" nu sunt locuri, iar pt cele private nu sunt...bani.

Nu este nimeni parte vătămată . In afara de mama care este jignita , căreia i se spune in fiecare zi ca are un soț nebun și ca o sa ajungă in strada sa trăiască precum țiganii cu cortul, restul nimeni nu are de suferit . Curat facem in fata scării desi nu sunt sigura ca acolo face cățelul lor , mai sunt încă 5 căței pe scara sa nu spun de cei fără stăpân , scrisori nu lipsesc , iar ce aduce tata gunoi (specific lucruri , haine. pantofi, aparate ce găsește pe la gunoi, intr-adevar) de pe afara , ajung inapoi la gunoi . Vreau sa specific și un lucru foarte important : IN NICIUN CAZ NU O SA ÎL INTERNAM INTR-UN AZIL . Sub nici o forma . Este soțul mamei de o viața (50 de ani ) și tatăl meu care m-a crescut, hrănit, a fost alături de mine tot timpul . Deci celor care îmi mai spun asta , dacă doriți și va face atât de mare plăcere , internați-va părinții la azil când au ajuns la o anumită vârsta și sunt bolnavi , n-aveți decât . Eu nu o sa o fac . Mulțumesc celorlalți pentru răspunsuri și sfaturi . O duminica însorita tuturor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri
Este o idee foarte buna . Va mulțumesc . O sa încerc și așa , dar la cât sunt oamenii ăștia de rai , nu cred ca o sa reușesc sa port o Conversație normala cu ei .
Mulțumesc pentru răspuns . Va dați seama ca in nici-un caz nu ii las singuri . Am tot încercat sa găsesc și pana la urma voi găsi , dar am pus întrebarea pentru ca in fiecare zi este amenințată mama , i se vorbește urat , i se spune sa îl interneze pe tata la azil și altele și vroiam sa fiu sigura ca nu li se intampla nimic . Va mulțumesc încă odată din suflet . O zi minunata in continuare.
Bună ziua ! Parintii mei sunt amenințați de vecini că vor fi dați afară din apartamentul lor, proprietate personală , deoarece tata aduce gunoaie de afara, umblă pe la cutiile poștale , iar câinele pe care ii au își însemnează locul cu urina când iese din bloc și ca tata îl lasa ,menționez că tatăl meu este bonlav și bătrân, suferă de dementa , iar mama tot ce aduce el duce inapoi afara , iese in fata blocului și spală , desi plătesc om de serviciu și niciodată nu a luat scrisori din cutiile poștale . Pot fi dați afara din propriul apartament ?