marcel.damaschin a scris:
Cine-i partea vatamata aici? O persoana, ori Asociatia? Problema cu internarea in azil nu-i asa simpla. In cele "de stat" nu sunt locuri, iar pt cele private nu sunt...bani.
Nu este nimeni parte vătămată . In afara de mama care este jignita , căreia i se spune in fiecare zi ca are un soț nebun și ca o sa ajungă in strada sa trăiască precum țiganii cu cortul, restul nimeni nu are de suferit . Curat facem in fata scării desi nu sunt sigura ca acolo face cățelul lor , mai sunt încă 5 căței pe scara sa nu spun de cei fără stăpân , scrisori nu lipsesc , iar ce aduce tata gunoi (specific lucruri , haine. pantofi, aparate ce găsește pe la gunoi, intr-adevar) de pe afara , ajung inapoi la gunoi . Vreau sa specific și un lucru foarte important : IN NICIUN CAZ NU O SA ÎL INTERNAM INTR-UN AZIL . Sub nici o forma . Este soțul mamei de o viața (50 de ani ) și tatăl meu care m-a crescut, hrănit, a fost alături de mine tot timpul . Deci celor care îmi mai spun asta , dacă doriți și va face atât de mare plăcere , internați-va părinții la azil când au ajuns la o anumită vârsta și sunt bolnavi , n-aveți decât . Eu nu o sa o fac . Mulțumesc celorlalți pentru răspunsuri și sfaturi . O duminica însorita tuturor