avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Student medicina dentara , angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Student medicina dentara , angajare

Buna seara, ma puteti ajuta si pe mine ? Un student la medicina stomatologica vrea sa se angajeze la un cabinet stomatologic ca sa poata invata meserie cat mai bine . Intrebarea este : pe ce post se poate angaja, tinand cont ca nu detine o diploma de asistent medical ? Va multumesc anticipat pentru raspuns . Cu stima si deosebit respect, Raluca Ivan

Alte discuții în legătură

Lamuriri infiintare srl dragos_nistor dragos_nistor Buna seara, doresc sa infiintez un srl avand ca domeniu de activitate activitati de asistenta stomatologica (caen 8623). Exista posibilitatea de a face acest ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)