avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... participare concurs post asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

participare concurs post asistent medical

Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie "Dunarea de Jos"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am absolvit cursurile unui postliceal de Asistent Manager.In momentul de fata sunt statistician medical principal in cadrul unui spital de psihiatrie,functie pe care o detin din 2002.Din 2013 pana acum am incercat sa dau examen pt posturile de asistent medical generalist debutant in spital dar de fiecare data am primit raspunsul ca nu pot concura pt acest post deoarece eu am absolvit facultatea si nu am postliceal de asistent medical.In acest moment eu nu stiu daca e corect sau nu acest lucru,in conditiile in care eu accept un post de asistent fara studii superioare? Va multumesc.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin nr. 1.470 din 20 octombrie 2011 pentru aprobarea criteriilor privind angajarea şi promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale a personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar
......
41. Asistent medical principal (SSD)
- diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate
- 5 ani vechime ca asistent medical
- examen pentru obţinerea gradului de principal
- concurs pentru ocuparea postului

42. Asistent medical (SSD)
- diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate
- 6 luni vechime ca asistent medical
- concurs pentru ocuparea postului

43. Asistent medical debutant (SSD)
- diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate
- concurs pentru ocuparea postului
,,,,,,,

2. Condiţiile de studii şi vechime prevăzute la poziţiile 41-43 se aplică şi următoarelor funcţii: asistent medical specialist, tehnician superior de imagistică, radiologie, radioterapie şi radiodiagnostic, cosmetician medical specialist, asistent medical specializat, tehnician de laborator clinic, tehnician de farmacie, asistent de fiziokinetoterapie, asistent medical de urgenţe medico-chirurgicale, asistent medico-social, tehnician dentar specializat, asistent de profilaxie stomatologică, asistent igienist pentru cabinet stomatologic, asistent pentru stomatologie, asistent medical generalist, tehnician de radiologie şi imagistică, tehnician de audiologie şi protezare auditivă, tehnician de protezare oculară, asistent medical de geriatrie, gerontologie şi asistenţă socială pentru vârstnici, asistent medical de igienă şi sănătate publică, fiziokinetoterapeut, cosmetician medical, nutriţionist şi dietetician, tehnician dentar specialist, asistent dentar, care au studii de acest nivel.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru lamuriri.Raspunsul este promt si foarte util.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea in italia a titlului de asistent medical diplomat c_mar c_mar Am absolvit in 2002 un colegiu medical universitar-3 ani.In diploma mea este scris ca sunt absolventa a facultatii de medicina universitatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am absolvit specializarea asistenta medicală generală, ... flaviaab flaviaab Buna ziua! Am absolvit specializarea asistenta medicală generală, in cadrul facultății de medicina Brașov, studii superioare. In prezent lucrez la o ... (vezi toată discuția)