avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lamuriri infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lamuriri infiintare SRL

Buna seara,
doresc sa infiintez un srl avand ca domeniu de activitate activitati de asistenta stomatologica (caen 8623). Exista posibilitatea de a face acest lucru tinand cont ca inca sunt student in ultimul an la medicina dentara? Mentionez ca doresc acest lucru pentru acesarea fondurilor structurale pentru dezvoltare rurala in vederea construirii si dotarii unui cabinet stomatologic la sat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dragos_nistor , utilizator 12:55, 30 Iulie 2011
Nu, trebuie sa faceti dovada la infiintarea societatii ca ati terminat facultatea, respectiv ca sunteti inscris in colegiul medicilor si aveti un permis de libera practica.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare intre srl si cmi? bahaus bahaus Doresc sa inviintez un SRL in care cei 2 asociati sunt medici denstisti. administratorul este medic denitist si asociat in acelasi timp. sediul social va fi in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cabinet stomatologic unui medic yagmur yagmur Buna seara.Am cumparat o casa de la un medic stomatolog . Acesta detinea un cabinet stomatologic amenajat la etajul imobilului dar medicul si-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pe domeniul sanatate pop ioana anca pop ioana anca Sunt tehnician dentar si doresc sa lucrez ca PF autorizata in zona rurala ,sunt dispusa sa investesc pentru a deschide un laborator de tehnica dentara acasa ... (vezi toată discuția)