avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inchiriere cabinet stomatologic unui medic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inchiriere cabinet stomatologic unui medic

Buna seara.Am cumparat o casa de la un medic stomatolog . Acesta detinea un cabinet stomatologic amenajat la etajul imobilului dar medicul si-a incheiat activitatea urmand sa plece din tara .Ce sanse sunt ca eu sa pot inchiria acum acest cabinet? Sau sa infiintez un SRL cu acest domeniu de activitate?( mentionez ca nu am studii in domeniul medicinei ) Nu doresc sa practic eu medicina dentara , ma intereseaza daca pot inchiria locatia unui medic stomatolog ?
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2015
yagmur, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:56, 18 Mai 2015
Daca vreti sa practicati medicina stomatologica va trebuie diploma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri infiintare srl dragos_nistor dragos_nistor Buna seara, doresc sa infiintez un srl avand ca domeniu de activitate activitati de asistenta stomatologica (caen 8623). Exista posibilitatea de a face acest ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Cabinet stomatologic Anita1 Anita1 Care sunt conditiile ptr deschiderea unui cabinet stomatologic in Romania sau mai exact ce trebuie depus la dosar ptr infiintarea firmei. Stiu ca nu au dreptul ... (vezi toată discuția)