avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet stomatologic

Care sunt conditiile ptr deschiderea unui cabinet stomatologic in Romania sau mai exact ce trebuie depus la dosar ptr infiintarea firmei. Stiu ca nu au dreptul decat medici.
As vrea sa stiu daca este de ajuns copia dupa diploma de medic stomatolog sau trebuie si libera practica?
Pe de alta parte un absolvent de master in domeniul managementului serviciilor de sanatate poate sa infiinteze o firma cu obiect de activitate medicina generala si stomatologie CAEN 8621 si 8623?
Cel mai recent răspuns: Anita1 , utilizator 16:51, 22 Mai 2011
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
Deschidere clinica medicala Mire111 Mire111 Buna ziua, Pentru a deschide o clinica medicala, cu mai multe cabinete, diverse specializări trebuie sa fii medic? Administratorul firmei trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Cod caen syr syr Ce cod CAEN pot folosi dc am cabinet medical cu specialit DERMATOLOGIE,LABORATOR ANALIZE ,STOMATOLOGIE,MEDICINA INTERNA (vezi toată discuția)