Mentionez ca de putin timp am infiintat o intreprindere individuala cu codul CAEN 9602 - Coafura si alte activitati de infrumusetare (eu dorind sa efectuez machiaje de ocazie).
Ieri am primit un control de la DSP Timis, printre altele fiindu-mi ceruta si o copie dupa fisa de aptitudini.
Intrebarea mea este: in conditiile in care nu sunt angajata la propria firma (adica nu primesc salariu, pt ca oricum in timpul saptamanii am un job de birou si nu-mi era necesar sa-mi inregistrez salariu pe II), este obligatorie fisa de aptitudini?
Pana in 12 februarie am fost in CIC 2 ani cu bb1, din 13 februarie am intrat in prenatal cu bb2. Problema mea este urmatoarea: m-a sunat contabila de la serviciu, ca nu-mi poate calcula ce suma trebuie sa iau pt prenatal, deoarece are nevoie de baza de calcul a ultimelor 6 luni.
Ideea e ca, fiind indemnizatie, in afara de CAS nu se platesc contributii la stat, mie nu-mi da nimeni nici o baza de calcul dupa care se plateste indemnizatia, pt ca nu exista un "brut"...ce fac in cazul asta? Cum se calculeaza prenatalul si implicit indemnizatia pentru bb2?