Am revenit de curand in tara, dupa o absenta de 4 ani, din pacate cand am plecat nu am reusit sa inchid contractul la internet "X", desi intentia era sa-l pun in pauza o perioada ( la semnarea contractului ,2012, agentul companiei de internet "X" mi-a spus si garantat ca oricand va fi posibila aceasta alegere pe perioada indefinita dar odata ajuns la sediu domnisoarele au spus ca nu se poate nici sa-l suspendez nici sa-l inchid, fiind contra timp nu am avut timp sa rezolv problema urmand sa plec ziua urmatoare).
Acum am o Notificare Cesiune de Creante din partea firmei de recuperare debite "Y" care a cedat creditul in valoare de 640 RON Companiei de recuperare credite "Q", suma mi se pare extraordinar de mare. Notificarea fiind datata 12/2015.
Abonamentul lunar era aproximativ 30 RON, ma gandesc ca dupa 2 luni UPC a inchis contractul, cum ar fi posibil ca de la 60 RON in 3 ani sa ajunga 640 RON, este normal un astfel de lucru ?
Ce as putea face ? Se poate negocia cu ei aceasta suma ?
Va multumesc in anticip
P.S imi cer scuze daca dau nume dar titlul nu-l mai pot edita
Buna ziua,
legat la problema mea, am fost chemat astazi dupa 30 de zile de la data accidentului de catre compania de asigurari RCA "X" cum ca masina este evaluata la 600 de euro paguba totala.
Mi se pare incredibil de putin si anume bataie de joc, mentionez ca masina este Daewoo Matiz din 2002 cu gpl omologat cu 300.000 de km in bord achizionata in decembrie 2012.
De acei 600 de euro nu pot nici sa o repar dar sa cumpar alta macar asemanatoare.
As vrea sa stiu si eu va rog care sunt optiunile mele.
Pot sa dau agentia de asigurari RCA in judecata sau cel vinovat de accident, din cate am inteles nu prea am de castigat de la agentie dar de la cel vinovat de accident as putea ori sa ma inteleg amiabil sau sa-l dau in judecata desi nu as vrea acest lucru.
Cum ma sfatuiti ?
Multumesc anticipat
Buna ziua,
pe data de 3 luna curenta am fost implicat intr-un accident fara victime, vinovat fiind soferul care nu s-a asigurat. Compania de asigurari X nu a avut agent constatator in localitatea mea si a trebuit sa-l astept, asteptarea a fost de o saptamana, pe data de 11 tot luna curenta si-a facut aparitia agentul mi s-a intocmit acel dosar dar nu a venit agentul sa faca poza unde am lasat masina la un service auto cu care lucreaza ei spanandu-mi ca va vorbi cu un mecanic sa faca el pozele si sa i le trimeata, mi s-a parut ciudat. A doua zi cand am sunat acel mecanic mi-a spus ca nu a mai pomenit asa ceva, asta a trecut, azi 15.03 vineri am sunat mecanicul sa vad cum au decurs treaba, el mi-a comunicat cum ca : a facut pozele, i le-a trimis agentului si ma tine la curent.
A mai spus cum ca considera ca masina va fi catalogata paguba totala.
Eu sunt sofer incepator, cu masina proprie as dori daca se poate sa-mi comunicati drepturile, eu stiu de ceva lege dar nu o gasesc cum ca compania de asigurari este obligata ca in 30 de zile sa finalizeze treburile, daca nu despagubiri sau alte treburi.
Sunt foarte frustrat de lipsa de profesionalism din partea Companiei de asigurari, am citit multe forumuri si lumea in general blameaza rau aceasta companie de asigurari asa ca ma astept la ce este mai rau.
Deci intrebare este : care sunt drepturile mele ?
Va multumesc