avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare cesiune de creante, Compania UPC, absenta 4 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare cesiune de creante, Compania UPC, absenta 4 ani

Buna ziua,

Am revenit de curand in tara, dupa o absenta de 4 ani, din pacate cand am plecat nu am reusit sa inchid contractul la internet "X", desi intentia era sa-l pun in pauza o perioada ( la semnarea contractului ,2012, agentul companiei de internet "X" mi-a spus si garantat ca oricand va fi posibila aceasta alegere pe perioada indefinita dar odata ajuns la sediu domnisoarele au spus ca nu se poate nici sa-l suspendez nici sa-l inchid, fiind contra timp nu am avut timp sa rezolv problema urmand sa plec ziua urmatoare).

Acum am o Notificare Cesiune de Creante din partea firmei de recuperare debite "Y" care a cedat creditul in valoare de 640 RON Companiei de recuperare credite "Q", suma mi se pare extraordinar de mare. Notificarea fiind datata 12/2015.

Abonamentul lunar era aproximativ 30 RON, ma gandesc ca dupa 2 luni UPC a inchis contractul, cum ar fi posibil ca de la 60 RON in 3 ani sa ajunga 640 RON, este normal un astfel de lucru ?

Ce as putea face ? Se poate negocia cu ei aceasta suma ?

Va multumesc in anticip

P.S imi cer scuze daca dau nume dar titlul nu-l mai pot edita
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2016
BEDarius, utilizator

Alte discuții în legătură

Serviciile upc pica o data la 2-3 zile. pot renunta la abonament fara sa platesc lunile ramase? ContSters136712 ContSters136712 Buna ziua! Am contractat la inceputul anului 2015 un abonament UPC cu toate serviciile incluse (TV, Internet, Telefonie). Ba mi-au oferit chiar si o consola ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telefonia mobila ContSters180206 ContSters180206 Buna seara, am o problema cu telefonia mobila X si va rog frumos sa-mi dati cel mai bun sfat. Am avut un abonament la telefonia X. In anul 2005 atuncea fiind ... (vezi toată discuția)