avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Serviciile UPC pica o data la 2-3 zile. Pot renunta la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Serviciile UPC pica o data la 2-3 zile. Pot renunta la abonament fara sa platesc lunile ramase?

Buna ziua!
Am contractat la inceputul anului 2015 un abonament UPC cu toate serviciile incluse (TV, Internet, Telefonie). Ba mi-au oferit chiar si o consola PS3 gratis pentru 140 lei pe luna.
Toate frumoase doar ca dupa aproximativ o saptamana dupa ce au facut instalarea au inceput problemele. Cam o zi pe saptamana daca nu si mai des nu functioneaza NICIUN serviciuX-(. Am sunat de nenumarate ori si-mi spun ba ca e vina Enel ca le pica electricitatea si afecteaza nu stiu ce zona, ba ca nu stiu de problema, uneori chiar ma contrazic spunand ca e imposibil.
Vreau sa renunt la abonamentul lor pentru ca sincer nu vad alta iesire din aceasta situatie. Inainte am avut abonament Rds&Rcs si foarte rar spre deloc am avut probleme. Imi fac munca de acasa si internetul este vital.
In conditiile astea, avand in vedere ca standardul de calitate nu a fost atins, por cere inchiderea abonamentului FARA a plati taxe/lunile ramase de abonament? Sau cum ii pot obliga sa rezolve problema?

P.S Precizez ca nu am inceput demersurile pentru a inchide abonamentul. Vreau sa aflu daca sunt sustinut de lege ca apoi sa stiu cum pun problema.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:45, 24 Iulie 2015
Da, puteti. Cautati in contract obligatiile lor si vedeti ce anume, punctual, nu s-a respectat. Cu acele articole / paragrafe sa va justificati notificarea de reziliere unilaterala.

Ar fi bine sa puteti scrie date exacte: zilele in care s-a intamplat si in care ati reclamat, cat timp n-ati beneficiat de internet si daca e posibil, sa anexati dovezi ale faptului ca munca dvs. depinde de existenta conexiunii. Poate aveti un contract de munca din care reiese asta sau PFA cu obiect de activitate relevant si sediul la adresa pe care e contractul, asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fantoma cu rds-rcs elga50 elga50 Problema mea este urmatoarea: - In mai 2008 am semnat cu CZONE un contract pentru internet. Contractul era de fapt o bonificatie pentru mine pentru ca le ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Contract internet si televiziune mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.vreau sa inchei un abnament de internet +tv pe 2 ani de la upc. primul an ami da o reducere de 50% iar din al doilea an trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)