buna ziua.vreau sa inchei un abnament de internet +tv pe 2 ani de la upc. primul an ami da o reducere de 50% iar din al doilea an trebuie sa platesc abonamentul intreg. daca stau 1 an ,iar al 2 lea an nu mai am de unde plati [fara rea credinta]ce mi se poate intampla? pot fi dat in judecata? si daca sunt dat in judecata si tot nu am de unde plati ce patesc? [ am o masina pe numele meu],poate sa mi-o execute? 2. daca nu merge din cauza lor pot rezilia contractul fara sa mai platesc,chiar daca in contract spune ca :daca nu respectati contractul de 2 ani platiti suma de 2000 lei. va multumesc!
Eu personal o consider ca concurenta neiolala. Recunoaste concurenta si presiunea pana semnezi contractul. O intrebare! Daca nu ar fi reducerea ci pretul real, cine ar mai face contractul?
nu vreau sa escrochez upc-ul. eu acum am de la rds-rcs si mi s-a facut o oferta de la upc mai convenabila la pret.acum trebuie sa ma decid unde fac noul contract.la rds sau upc? si daca nu ami merge netul pot rezilia contractul fara plata unei sume?
Nu e simplu sa scapati de un contract asumat pe o anumita perioada fara plata unor despagubiri (nu in suma fixa cum ati scris, 2000 de lei, dar nici neglijabila).
Daca nu ar functiona internetul ati putea obtine probabil doar reducerea abonamentului cu plata serviciului respectiv.
In caz ca nu mai platiti, recuperarea sumelor datorate (probabil si a unor dobanzi) nu e chiar greu de facut daca sunteti sau veti fi angajat. Noi va sfatuim sa aveti rabdare daca ati semnat deja (ca nu e prea clar) si sa-i anuntati cu o luna inainte de expirarea contractului ca nu doriti prelungirea lui.
Sau sa alegeti un abonament pe care il puteti plati, eventual pe o perioada mai scurta (un an).