Buna seara, am o problema cu telefonia mobila X si va rog frumos sa-mi dati cel mai bun sfat.
Am avut un abonament la telefonia X. In anul 2005 atuncea fiind clasa a IX-a, mi s-a furat telefonul, imediat in ziua respectiva am anuntat pe reprezentanti companiei care mi-au blocat cartela, dar nu si abonamentul sau eventual sa-l rezilieze.Toate bune si frumoase pana cand azi 24.01.2012 imi vine o scrisoare cum ca sunt datoare la telefonia X cu o suma de 1,774.44 Ron.
Tin sa specific ca am fost somata pana in 2007 dar nu lunar ca am de achitat abonamentul dar dupa 2007 a fost liniste si pace.
Si inca ceva... nu compania X trimite scrisoarea ci o alta firma care se ocupa cu recuperarea platilor.
Sunt speriata si in acelasi timp si nervoasa ca dupa atata amar de vreme si-au adus aminte de existenta mea si de datoriile pe care le am.
Cartela nu are legatura cu abonamentul. puteati solicita o alta cartela in locul celei furate. Daca nu va ma doreati o colaborare cu furnizorul respetiv, trebuia sa solicitati rezilierea contractului.
Dreptul lor de acere executarea silita a dvs, s-a prescris daca e asa cum ziceti.. ca v-au notificat pana in 200t si apoi pauza pana azi
termenul general de prescriptie e de 3 ani, daca nu s-au deranjat sa va actioneze in judecata pt a obtine in final dreptul de a va executa silit, acum nu mai pot face asta [ link extern ]