Problema mea este ca nu scrie niciunde in contract ca eu sunt obligat sa comunic indexul, ei au oameni pe care la 2-3 luni ii trimit pe teren sa faca verificarile.
A doua problema, eu nu am solicitat rebransarea, cu toate astea ei au facut-o de capul lor, pe banii mei. De ce? Acum eu daca prin absurd nu platesc, ei vin sa ma debranseze, imi fctureaza taxa de debransare la o bransare neceruta de mine. Este normala politica asta?
Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total exagerate. Eu nu am achitat asteptand corectia, pana la corectie, s-a ajuns la debransare. In ziua debransarii, omul trimis pe teren, bineinteles ca a citit si contorul asa incat s-a aplicat corectia, iar in ziua imediat urmatoare debransarii s-a efectuat si rebransarea, deoarece figuram cu un sold de recuperat la furnizor, sold care acoperea consumul efectiv.
Acum, furnizorul imi factureaza o asa zisa "Taxa deconectare pentru neplata" cat si o "Taxa deplasare in van".
Mie mi se pare un mare abuz dat fiind ca dupa retinerea contravalorii consumului efectiv eu am ramas inca cu sold de recuperat. Atunci debransarea s-a efectuat abuziv, nu?...La fel, rebransarea s-a efectuat fara sa-mi fie cerut vreun acord. Acum, daca nu platesc, iar ma debranseaza si-mi factureaza debransare? Pentru ce atata timp cat nu le-am cerut rebransare? WTF!?!
Ce pot sa fac ca n-am niciun chef sa le platesc aceste asa zise servicii....
Mentionez ca as mai avea o problema si anume, apartamentul este achizitionat de curand si nu am apucat sa transfer contractul de pe numele fostului proprietar pe numele meu.