avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate BellaBlue

Activitate BellaBlue

Am o firma inghetata pe o perioada de 3 ani, perioada care se va incheia in curand. Mi-a venit o executare judecatoreasca de la o firma la care mai aveam o datorie pentru care nu au mai existat bani in firma. Ce trebuie sa fac avand in vedere ca nu mai am cum sa o achit in numele firmei.
Răspuns la discuția Suspendare firma
Va multumesc
Răspuns la discuția Rog indrumare
Va multumesc
Buna seara,

In anul 2007 am deschis o firma cu un administrator din alta tara. Aceasta a functionat pana in 2009, cand din cauza ca administratorul a disparut si firma scartaia, am fost nevoit sa suspend activitatea firmei pe o perioada de 3 ani. Momentan doresc sa inchid aceasta firma, insa nu dau de administrator in continuare. Mentionez ca nu exista datorii salariale sau la stat, insa au ramas doua datorii la doua firme cu care s-a colaborat, insa firma nu dispune de capital pentru a fi achitate. Ce variante am sa inchid aceasta firma cu cheltuieli minime sau macar sa ii schimb sediul social din apartamentul personal, proprietate personala din 1977.
Va multumesc anticipat
Discuție Rog indrumare
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
In anul 2010 am suspendat o firma de resurse umane intrucat era nerentabila si in plus am mai primit si o amenda de la ITM.Am tinut firma, respectiv chirii, salarii, etc din sume proprii. Doresc sa renunt la aceasta firma in conditiile in care ITM-ul, in urma unei amenzi de 5000 RON a pus poprire pe contul firmei de la banca (care a fost si va ramane pe zero).Nu stiu ca optiuni am sa o inchid cu costuri minime.
Va multumesc anticipat.