avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rog lamuriri - executare firma cu activitate ...
Discuție deschisă în Executare silită

Rog lamuriri - executare firma cu activitate ''inghetata''

Am o firma inghetata pe o perioada de 3 ani, perioada care se va incheia in curand. Mi-a venit o executare judecatoreasca de la o firma la care mai aveam o datorie pentru care nu au mai existat bani in firma. Ce trebuie sa fac avand in vedere ca nu mai am cum sa o achit in numele firmei.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 12:08, 10 Septembrie 2013
Daca nu aveti bani sa platiti datoria, creditorul pe baza hotararii judecatoresti va incepe executarea silita asupra bunurilor societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale bob02008 bob02008 Am un srl-d deschis de curand. Si am un credit de nevoi personale luat de la BRD cu ipoteca Mobiliara. mi la trimis la o firma de recuperare si nu ma inteleg ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am fost executat silit de o firma care avea locuri ... Tudi192 Tudi192 Buna ziua , am fost executat silit de o firma care avea locuri de munca in strainatate acum 6 ani , pe scurt ei mi-au gasit un loc de munca in uk si mi-au ... (vezi toată discuția)
recuperare debit de catre societate recuperari creante, prin executare silita LoreB LoreB Buna ziua, as dori sa imi oferiti parerea dumneavoastra intr-o problema de care nu reusesc sa scap. Tatal meu are un abonament o firma de telefonie cu o ... (vezi toată discuția)