avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit nevoi Personale
Discuție deschisă în Executare silită

Credit nevoi Personale

Am un srl-d deschis de curand. Si am un credit de nevoi personale luat de la BRD cu ipoteca Mobiliara. mi la trimis la o firma de recuperare si nu ma inteleg cu astia sa le platesc esalonat. Vor tot o data. si nu am cum. nu dispun de atati bani . imi poate afecta contul firmei? E un SRL-D cu doi asociati cu drepturi egale. 50% - 50%.
pe ce criteriu actioneaza cand sunt pus sub executare silita?
Cel mai recent răspuns: Steluta Nicula , 18:54, 2 Iulie 2014
in caz ca vor ajunge la executare silita , va fi executat doar contul personal (nume prenume), si bunurile personale , societatea nu are nici un amestec in asta , este o persoana juridica , iar contul nu va putea sa-l afecteze nimeni ca aveti un credit neachitat , pe numele dumneavoastra .
doar in momentul cand extrag dividentele. atunci , banuiesc ca partea mea va fi afectata. Sper ca doar partea mea...
doar daca virati suma de bani in contul personal .de afectat ,nu afecteaza pe nimeni .
ma gandeam , ca avand in vedere ca detin o societate pe numele meu, la sfarsit de an financiar daca imi retrag o parte din Dividente ...e posibil sa vina cu un ordin judecatoresc si sa imi afecteze financiar partea mea. avand in vedere ca din banii firmei devin bani personali.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
bob02008, utilizator
cititi cu atentie contractul de credit de nevoi personale,,,, termen de 30 de zile nu se acctioneaza,,pe urma aveti un termen de 60 zile ,,dupa care au dreptul sa acctioneze in vederea recuperarii, si asta in cazul in care d-voastra nu ati mai achitat nimic pe perioada aceasta.depinde ce scrie in contract. ,, o sa platiti penalitati dupa 30 de zile ...dar nu se poate face poprire fara o hotarare judecatoreasca.( asta insemnand ca trebuie sa va prezentati la judecata) nu sa vi se retraga bani din cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl bob02008 bob02008 Buna ziua, as vrea sa imi deschid un srl cu un prieten. Dar eu am un litigiu cu o banca. Acum un an am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca mobiliara ... (vezi toată discuția)