avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi executat. Acum as dori sa deschid o societate comerciala unde voi fi unic actionar. Intrebarea mra este daca poate fi executata societatea pentru creditele mele personale,conturi blocate,sechestru sau executare bunuri ce apartin societatii. Mai pe scurt,daca societatea unde voi fi actionar unic precum si bunurile ei pot fi executate pentru creditele mele de nevoi personale. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:03, 24 Noiembrie 2017
O să vă execute veniturile realizate pe persoană fizică din profitul societății respective (salariu și dividende).

Nu va fi executată firma și nici conturile firmei.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Dapix, utilizator
Va multumesc pentru raspuns si pentru rapiditatea lui. Am inteles ce se va executa silit. Dar voi avea posibilitatea de a retrage bani de la banca pentru a efectua plati sau pentru a achizitiona materiale,consumabile,pentru a plati facturi facturi pentru diverse servicii,plati salarii,etc? Sa retrag bani inainte de a face achizitiile sau platile respective si a achita cash. Va multumesc
Contul bancar al firmei nu va fi blocat, dar ca persoană juridică trebuie să lucrezi numai prin virament bancar și ordine de plată.
Numai banii care reprezintă plăți salariale și dividende pot fi retrași din contul firmei, dar dividendele vor trebui virate 100% în contul executorului judecătoresc.

Contul /conturile care le aveți pe persoană fizică vor fi blocate și ne veți putea scoate nimic până la achitarea integrală a datoriei.
Dacă vă veți vira salariul în cont, s-ar putea să aveți reținere de 33% pentru o poprire, și 50% pentru două sau mai multe popriri, iar diferența o veți putea scoate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unui credit bancar Alex28 Alex28 Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)