Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. Am fost sunat de o firma de recuperari cu care am reluat discutia cu reesalonarea, a ramas ca se gandesc si ma suna. Acum cateva zile am primit o instiintare de la un executor judecatoresc cum ca trebuie sa platesc in termen de 1 zi toata datoria, daca nu incepe executarea silita.
In momentul de fata sunt asociat unic/administrator/unicul angajat al unui srl. Intrebarea mea este: executorul imi poate executa doar banii mei (salariu si dividende) sau si banii/bunurile firmei?
Multumesc.
Multumesc de raspuns. Nu vreau sa contest nimic. E datoria mea si vreau sa o platesc.
Practic eu am doar salariul ca venit. Nu am bunuri personale iar firma e inca pe minus, deci nu sunt dividende. Ar fi viabil sa il sun, sa ii comunic situatia? Din cate am inteles imi poate pune poprire doar pe o treime din salariu.
Deci, ca sa fiu sigur ca am inteles bine: nu imi poate popri contul firmei, chiar daca sunt asociat unic si administrator. Doar ce e legat de mine (cont personal, salariu, viitoare dividende).
Atat timp cat e ok pentru mine poprirea a 1/3 din salariu s-ar justifica o contestatie la executare?
Executare silita
pauldany
Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)