Cum pot concedia un angajat care nu executa dispozitiile scrise si verbale ale unui asociat cu 50% din firma dar care este tinut in spate de celalalt asociat care are 50%.Multumesc anticipat.
Suntem doi asociati cu drepturi de 50%.Din cauza unui accident auto am fost imobilizat si indisponibil o perioada de timp din activitatea firmei.De administrarea ei am avut incredere ca se va ocupa celalat asociat fara imputernicire. Cand am revenit am cerut asociatului actele financiar-contabile pe ultimii doi ani si nu vrea sa le puna la dispozitie,(inclusiv calculatoarele parolate),m-am trezit cu inca 5-6 rude de ale lui angajate in firma care nu fac nimic si sunt remunerati plus firma plateste dari pentru ei,iar in acest interval a reusit de a cumparat increderea sefilor de baze de productie(puncte de lucru) care la revenirea mea nu-mi mai respecta dispozitiile mele cu 50% ci numai ale celuilalt asociat cu 50%.Consiliati-ma va rog cum pot inchide punctele de lucru macar pana aflu ce profit sau pierdere este pe societate si pana nu nu se maresc pierderile.
Cum pot recupera evidenta contabila a unei firme luata abuziv (fara nici o imputernicire) de un actionar cu 50%.Mentionez ca suntem in societate 2 actionari cu 50% actiuni.Multumesc anticipat.