avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare acte firma de la celalalt asociat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare acte firma de la celalalt asociat

Cum pot recupera evidenta contabila a unei firme luata abuziv (fara nici o imputernicire) de un actionar cu 50%.Mentionez ca suntem in societate 2 actionari cu 50% actiuni.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 11:47, 18 Martie 2013
Pe cale amiabilă, mediere sau prin instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri ale firmei nicuvlad nicuvlad Am fost asociat cu un individ iar in urma iesirii lui din firma la data de 05.01.2015 am semnat in mod constient un contract de imprumut in valoare de 5000 ... (vezi toată discuția)
Cearta intre asociati adutzza adutzza Buna ziua , acum cateva luni am infiintat cu inca o persoana o soc com , toate bune si frumoase pana acum, cand , asociatul meu s-a gandit sa preia cu forta ... (vezi toată discuția)
Speta credit de la banca alexpetre15 alexpetre15 O societate comerciala contracteaza un credit de la o banca. In vederea garantarii obligatiei de rambursare a creditului, societatea incheie un contract de ... (vezi toată discuția)