avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate ekiss

Activitate ekiss

Cum poti vorbi in plenu parlamentului?
Care sunt pasii care trebuie urmati?

Este posibil sa accesezi fondurile europene fara sa fi furnizor de servicii sociale?
Buna seara
Ce trebuie sa stiu pentru a face un dosar pentru acreditare ca si furnizor.

Doresc sa stiu cum trebuie completat anexa 2 Cerere de acreditare a furnizorului de servicii sociale. Intampin dificultati la sectiunea 2.5 unde se cer date despre resurse materiale,resurse financiare, resurse umane.

Mentionez ca ONG ul este la inceput, inca nu am un buget si nicio donatie in cadrul asociatie fiindca este la inceput iar pentru accesarea fondului european sau granturi este nevoie sa fi acredidat ca sa fie acceptat . Ca si personal am un singur angajat .
Buna seara
Ce trebuie sa stiu pentru a face un dosar pentru acreditare ca si furnizor.

Doresc sa stiu cum trebuie completat anexa 2 Cerere de acreditare a furnizorului de servicii sociale. Intampin dificultati la sectiunea 2.5 unde se cer date despre resurse materiale,resurse financiare, resurse umane.

Mentionez ca ONG ul este la inceput, inca nu am un buget si nicio donatie in cadrul asociatie fiindca este la inceput iar pentru accesarea fondului european sau granturi este nevoie sa fi acredidat ca sa fie acceptat . Ca si personal am un singur angajat .

Răspuns la discuția Proiect European
Da, la acest lucru ma refer
Care sunt pasii pentru a putea beneficia pentru un proiect al unui ONG de fondul european ???
Daca sunt pensionar de gradul 1 si fac contract de prestari de servicii cu un ONG probono sau pentru suma de 2 lei mai pot cumula pensia???
Buna seara
As dori sa stiu daca o persoana cu dizabilitate poate obtine fonduri europene in agricultura?Si daca da ,care sunt beneficiile?Care sunt pasii de urmat?
Multumesc
Răspuns la discuția lmprumut persoane dizabiltatii
Daca sunt scutita de plata dobanzii deoarece creditul este pentru nevoi personale?
Sunt o persoana cu dizabilitate am o pensie de invaliditate pentru caz grav ,as vrea sa fac un imprumut pe numele meu iar ca si codebitor sa fie sora mea care are un salariu de aproape 25 de milioane .Care sunt beneficiile?

De exemplu pentru o suma de 600 de milioane