Buna seara
Ce trebuie sa stiu pentru a face un dosar pentru acreditare ca si furnizor.
Doresc sa stiu cum trebuie completat anexa 2 Cerere de acreditare a furnizorului de servicii sociale. Intampin dificultati la sectiunea 2.5 unde se cer date despre resurse materiale,resurse financiare, resurse umane.
Mentionez ca ONG ul este la inceput, inca nu am un buget si nicio donatie in cadrul asociatie fiindca este la inceput iar pentru accesarea fondului european sau granturi este nevoie sa fi acredidat ca sa fie acceptat . Ca si personal am un singur angajat .
Buna seara
Ce trebuie sa stiu pentru a face un dosar pentru acreditare ca si furnizor.
Doresc sa stiu cum trebuie completat anexa 2 Cerere de acreditare a furnizorului de servicii sociale. Intampin dificultati la sectiunea 2.5 unde se cer date despre resurse materiale,resurse financiare, resurse umane.
Mentionez ca ONG ul este la inceput, inca nu am un buget si nicio donatie in cadrul asociatie fiindca este la inceput iar pentru accesarea fondului european sau granturi este nevoie sa fi acredidat ca sa fie acceptat . Ca si personal am un singur angajat .
Buna seara
As dori sa stiu daca o persoana cu dizabilitate poate obtine fonduri europene in agricultura?Si daca da ,care sunt beneficiile?Care sunt pasii de urmat?
Multumesc
Sunt o persoana cu dizabilitate am o pensie de invaliditate pentru caz grav ,as vrea sa fac un imprumut pe numele meu iar ca si codebitor sa fie sora mea care are un salariu de aproape 25 de milioane .Care sunt beneficiile?