avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiect european fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiect european fonduri nerambursabile

Buna seara
As dori sa stiu daca o persoana cu dizabilitate poate obtine fonduri europene in agricultura?Si daca da ,care sunt beneficiile?Care sunt pasii de urmat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:29, 15 Februarie 2015
Pentru accesarea fondurilor europene in agricultura nu sunt restrictii sau facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. pentru ce domeniu doriti accesarea fosndurilor agricole?
exista posibilitatea facilitatilor in constituirea firmei....sau accesul la creditul de cofinantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca infiintez o firma noua pot obtine fonduri ue? CHIRIAC MIRCEA CHIRIAC MIRCEA buna seara....asa cum apare si in titlu ,daca infiintez o sociatete comerciala noua pot obtine fonduri UE ?...si ce facilitati sunt la firmele noi infiintate ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)