avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... daca infiintez o firma noua pot obtine fonduri UE?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

daca infiintez o firma noua pot obtine fonduri UE?

buna seara....asa cum apare si in titlu ,daca infiintez o sociatete comerciala noua pot obtine fonduri UE ?...si ce facilitati sunt la firmele noi infiintate ?....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 09:15, 18 Martie 2010
totul depinde de ce fonduri accesati sau doriti sa accesati.
...fonduri nerambursabile pentru agricultura...va rog
Pentru activitati agricole este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect european fonduri nerambursabile ekiss ekiss Buna seara As dori sa stiu daca o persoana cu dizabilitate poate obtine fonduri europene in agricultura?Si daca da ,care sunt beneficiile?Care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Srl-d cheltuieli maxime pentru infiintare+activitate 12/24 luni! coveadrian coveadrian Buna ziua! Intentionez a-mi deschide un SRL-D. Cred ca vom fi maxim 1 sau 2 salariati.Din ce am citit, am inteles ca nu exista costuri pentru infiintarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)