Asta chiar nu o inteleg avand in vedere ca s-au intocmit nu un singur act ci mai multe cu acceasi eroare. Avand in vedere faptul ca aceste documente sunt vazute de jurisiti, personal etc nici un departament nu a vazut? Nu cred!
A trecut un an de atunci. decizia o am. Ideea este ca a fost data instintarea apoi decizia la 3 luni distanta si nu au sesizat si nici nu au emis alte hartii.Peste o luna am procesul.
In instanta ma intereseaza pe mine la ce sa ma astept. Ce argumente ar putea aduce firma?
Asta este problema mea!
Firma la care lucram fiind un angajat incomod a incercat sa ma dea afara prin cercetare disciplinara. Acest lucru nu l-a reusit. Atunci a ales calea mai usoara si m-a disponibilizat.
Pe cartea de munca am o functie si pe actetele de decizie de disponibilizare am alta functie.
Eu am dat firma in judecata pentru disponibilizare pentru o functie care nu corespundea cu functia mea din acte.
Aceste documente le-am primit, asa am vazut diferenta intre functia de pe cartea de munca.
La procesul care il am cu firma, pentru ca i-am dat in judecata as dori sa stiu ce trebuie sa am in vedere. Cu ce poate veni firma ca si contra argumente.
Buna ziua,
As dori sa intreb cum trebuie sa ma pregatesc sau mai bine ce ar trebui sa mai stiu pentru un proces de disponibilizare.
Firma la care lucram a incercat sa ma dea afara prin cercetare disciplinara nu a reusit si apoi am fost disponibilizat.Bun pana aici nimic deosebit doar ca pe actele de disponibilizare mi-au gresit functia. Daca cineva ma poate ajuta sa imi spuna ce sa am in vedere si ce documente ar trebui sa am ?