Buna ziua,
As dori sa intreb cum trebuie sa ma pregatesc sau mai bine ce ar trebui sa mai stiu pentru un proces de disponibilizare.
Firma la care lucram a incercat sa ma dea afara prin cercetare disciplinara nu a reusit si apoi am fost disponibilizat.Bun pana aici nimic deosebit doar ca pe actele de disponibilizare mi-au gresit functia. Daca cineva ma poate ajuta sa imi spuna ce sa am in vedere si ce documente ar trebui sa am ?
Aceste documente le-am primit, asa am vazut diferenta intre functia de pe cartea de munca.
La procesul care il am cu firma, pentru ca i-am dat in judecata as dori sa stiu ce trebuie sa am in vedere. Cu ce poate veni firma ca si contra argumente.
Firma la care lucram fiind un angajat incomod a incercat sa ma dea afara prin cercetare disciplinara. Acest lucru nu l-a reusit. Atunci a ales calea mai usoara si m-a disponibilizat.
Pe cartea de munca am o functie si pe actetele de decizie de disponibilizare am alta functie.
Eu am dat firma in judecata pentru disponibilizare pentru o functie care nu corespundea cu functia mea din acte.
Concediere
gritosu
Buna seara, am o problema si sper sa gasesc un raspuns.
In data de 22,01,2013 seful meu a venit la munca si mi-a spus ca vom inceta coaborarea. Din acel ... (vezi toată discuția)