In urma cu mai bine de 2 ani un nepotat de procuror a avut probleme cu mine intr-un bar. El impreuna cu 2 tovarashi de-ai lui m-au snopit in bataie.
I-au dat NUP ... dupa 2 ani ... desi aveam 16 zile IML ,si mi-au pus pe cap si o circumstanta atenunta sustinuta doar de catre el, adica una fara probe. (la propunerea politiei)
Azi m-am plans in fata judecatoarului si nemaiputand rezista in fata procuroarei care sustinea ca e ok decizia luata, adica sa am parte de acel 73 lit B lipsit de probe, m-am rastit la ea si i-am zis
\"tu macar ai probe pt. ce ma acuzi vaca proasta?!\" am facut-o proasta de mai multe ori si i-am zis ca mai bine puneam mana pe un topor si imi faceam dreptate de unul singur,etc.
am mai zis ca jumate dintre magistrati si politisti ar trebui scosi afara in fata unui ploton si impuscati, ca jumate dintre ei sunt tata infractorilor, ca toti infractorii nu misca fara aprobarea lor,etc.
Mi-am aruncat buletinul romanesc pe jos.
Dupa care am parasit sala de judecata.
Nu am lovit pe nimeni....
jandarmul aflat prin preajma nu a intervenit. in schimb a fugit ceva fata dupa mine de vreo 18-20 de ani care mi-a adus buletinul......
Am venit acasa.
X-(X-(X-(X-Fost olimpic la limpiada de informatica, macelarit in bataie de catre un gadac cu pile,
ahhh i-am mai zis si "taci naibii daca nu ai probe curva proasta"
altcumva nu am numit-o
si nici amenintari nu i-am dat
Interventie moderator: Am rugamintea sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Folositi butonul pentru editare , daca doriti sa mai daugati cate ceva la mesaj .Multumesc.